Verzendkosten

Verzendkosten

Voor het verzenden van bestellingen naar adressen in Nederland rekenen wij € 15,00 inclusief BTW. Besteld u voor € 450,00 inclusief BTW of meer aan producten, dan neemt VUURSTOKEN.nl de verzendkosten geheel voor haar rekening en is de verzending aan u GRATIS! 

Voor verzendingen naar het buitenland mag u contact opnemen met +31 6 45 200 300 of een mail sturen naar info@vuurstoken.nl. We regelen verzendingen wereldwijd maar dat kan met veel verschillende pakketten en voorwaarden. Dit willen wij graag samen met u bespreken. 

Alle bestellingen worden als pakket verzonden, en is met een Track & Trace dienst makkelijk te traceren.

Bij een installatie van bijvoorbeeld een Tuinhaard met een Dakdoorvoer systeem zijn de bestelkosten hoger dan € 150,- inclusief BTW maar dan neemt het installatie-team van VUURSTOKEN.nl het bestelde product voor u mee.

Werkelijke verzendkosten

Vuurstoken.nl neemt voor haar klanten een deel van de verzendkosten voor haar rekening. De werkelijke verzendkosten bij elke vervoerder ligt een stuk hoger dan € 7,50 inclusief BTW per pakket.

Er komt veel bij kijken om het bestelde product bij u zorgvuldig te bezorgen.

Verzendkosten worden ook wel handelingskosten genoemd. Dit zijn alle kosten die gemaakt moeten worden om uiteindelijk de bestelde producten bij de klant te krijgen. U moet denken aan het inboeken, opslaan en weer uitboeken (magazijn) van de producten.

De producten worden verpakt in dozen met opvulmateriaal om het product te beschermen. De gebruikte materialen en arbeid die verricht wordt zijn kosten die in werkelijkheid een stuk hoger ligt dan die wij aan u door berekenen.

Vervolgens moet het bestelde product nog vervoerd worden vanuit het magazijn naar u en uiteindelijk door de vervoerder zorgvuldig bij u worden geleverd.

Milieubewust verpakken

Vuurstoken.nl streeft erna om de producten zo efficiënt mogelijk te verpakken.

We kijken naar het type product, of we wel of niet opvulmateriaal gebruiken. Als we opvulmateriaal gebruiken dan gaat de voorkeur zoveel mogelijk naar karton i.p.v. plastic.

Afhalen

“Kom gezellig langs voor een kopje koffie, thee of een verse sap van de lokale boer”.

Het is ook mogelijk om producten bij VUURSTOKEN.nl af te halen op vrijdag of zaterdag.

Omdat u de moeite doet om gezellig bij ons langs te komen mag u gebruik maken van hele scherpe prijzen van haardhout en aanmaakproducten.

Let op! Dit is alleen i.c.m. een besteld product die u bij VUURSTOKEN.nl komt afhalen.

Heeft u nog vragen? 

Mocht u nog vragen hebben over het retourbeleid van VUURSTOKEN.nl dan mag u ook telefonisch contact opnemen met +31 6 45 200 300. Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00-22:00uur.