Retourzending

Heeft u helaas een product verkeerd besteld of bent u niet tevreden? Geen enkel probleem en laat het ons weten. Graag ontvangen wij van u een mail onder vermelding van “retour product met het bestelnummer”. Dit mag u mailen naar info@vuurstoken.nl

Wij stellen het zeer op prijs als wij van u weten waarom u het product retour wilt sturen. U bent wettelijk niet verplicht om een reden op te geven aan ons.

De reden van een retour bundelen wij per categorie om aan het einde van het jaar te kunnen evalueren en hier afhankelijk van de reden ons assortiment te verbeteren.

Als wij de mail onder vermelding van “retour product en bestelnummer” ontvangen hebben ontvangt u zo snel mogelijk de vervolgstappen om de retourzending in gang te zetten.

Als de reden van retour gegrond is zal VUURSTOKEN.nl de kosten voor het retour sturen voor 100% vergoeden.

Zending

U hebt te allen tijde en zonder opgaaf van reden het recht om een artikel binnen 14 dagen te retourneren of ruilen (tenzij anders met u is afgesproken). U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling het artikel op basis van Wet Koop op Afstand via e-mail retour sturen of ruilen. U kunt de mail sturen naar info@vuurstoken.nl. U hoeft daarbij geen reden van retourneren aan te geven. Via email wordt u verder ingelicht over de procedure. Dit verschilt per retour aanvraag en kunnen wij alleen individueel in behandeling nemen.

Om geretourneerde producten weer te kunnen verkopen, is het belangrijk dat deze compleet, onbeschadigd, ongebruikt en indien mogelijk, in de originele verpakking retour gezonden worden. Wanneer de originele verpakking niet meer bruikbaar is, vragen wij u het artikel zorgvuldig te verpakken. Wij vragen u de artikelen te verzenden in een stevige doos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan. De retourzending dient altijd voldoende gefrankeerd naar ons te worden gestuurd. Wij verzoeken u het retournummer duidelijk te vermelden.

Let op! 

U draagt zelf het risico voor de retourzending. Verpak het retour product goed in een stevige doos en tape de doos goed dicht. Op deze manier voorkomt u beschadigingen aan het product.

Wij adviseren u om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren. Zo kunt u eventuele vermissing claimen bij de bezorgservice. Pakketten die niet voldoende gefrankeerd zijn, worden altijd door ons geweigerd.

Product ruilen bij VUURSTOKEN.nl?

Wilt u uw product ruilen? Bij VUURSTOKEN.nl is dat geen probleem. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met +31 6 45 200 300 of een mail sturen naar info@vuurstoken.nl onder vermelding van “ruilen product met het bestelnummer”.

Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Pakketten die niet voldoende gefrankeerd zijn, worden altijd door ons geweigerd.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven, wat nu? 

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het liefst telefonisch dan proberen wij de bestelling nog voor u te wijzigen. 

Heeft u nog vragen? 

Mocht u nog vragen hebben over het retourbeleid van VUURSTOKEN.nl dan mag u ook telefonisch contact opnemen met +31 6 45 200 300. Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00-22:00uur.