Over VUURSTOKEN.nl

Welkom op de website van VUURSTOKEN.nl

Mijn naam is Jeroen Mulder. Als kleine jongen was ik altijd al vuurtjes aan het stoken. Ik was veel op straat te vinden, alleen of met vrienden, op zoek naar plekken voor het uitvoeren van mijn passie. Ik greep naar de lucifers van mijn vader of gebruikte simpelweg een vergrootglas om de stralen van de zon om te zetten naar prachtige vlammen. Dat dit meer was dan een onschuldige bezigheid, bleek toen ik in 1990 op de basisschool mijn eerste werkstuk hield over ‘de geschiedenis van het vuur’. Gefocust wilde ik mijn interesse voor vuur met de rest van de klas delen. De uitstralende warmte, het knetterende geluid van hout en de sfeer die de vlammen met zich meebrachten … Dat fascineerde mij. 

 

Vuurstoken.nl Tuinhaard RVS Fjoer Tuk

Van passie tot handelen in tuinhaarden

In 2010 maakte ik van deze fascinatie een manier om wat bij te verdienen, door naast mijn toenmalige baan hobbymatig te handelen in tuinhaarden. Ik kocht af en toe wat tuinhaarden in of liet ze op maat maken, om deze vervolgens weer door te verkopen. En toen kwam het in me op … Vuurstoken.nl! De naam werd snel geregistreerd, met het idee om hier eventueel later op voort te borduren.

Tien jaar later was het zover. Mijn fascinatie voor vuur en tuinhaarden was nooit verdwenen en het werd tijd om mijn liefde voor het vak groter aan te pakken. Vuurstoken.nl kwam tot leven en ik wilde ook andere vuurliefhebbers voorzien van prachtige buitensfeer producten.

 

“Je kunt heerlijk naar zo’n vuurtje kijken.
Dan dwalen je gedachten vanzelf af …”


De kwaliteit van Vuurstoken.nl 

Veel van de tuinhaarden op Vuurstoken.nl zijn zelfgemaakt, met daarnaast een assortiment van toppers op de markt. De kwaliteit van de haarden controleer ik op de meest efficiënte manier … Namelijk, door de fik erin te steken! Élke haard die ik verkoop, test ik eerst zelf voor een bepaalde periode. Door mijn levenslange passie en ervaring in het branden van haarden weet ik precies wat ik moet doen om de haarden eens goed uit te testen. Volop de fik erin, om te kijken hoe de haard daarop reageert. Wat doet de kwaliteit en hoelang gaat de haard mee? Hierdoor bestaat het assortiment alleen uit tuinhaarden die voldoen aan de gewenste kwaliteit.


Zo gaat het verhaal verder … 

Tot de dag van vandaag is mijn passie voor vuur en tuinhaarden nog steeds niet verdwenen. Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen voor de openhaard in onze woonkamer te zitten en rustgevend de vlammen te observeren en te genieten van de warmte. Maar … natuurlijk komt die kleine jongen in mij nog regelmatig naar boven wanneer ik fanatiek de tuinhaarden test. Hoppa, de fik erin!


Tuinhaard bestellen? 

Heb je interesse in één of meer van onze buitensfeer producten of zou je graag een tuinhaard op maat willen laten maken? 

Neem dan gerust persoonlijk contact met mij op.

Ik ben te bereiken op +31 6 45 200 300. Appen of mailen naar info@vuurstoken.nl mag ook!

Versturen

Wij versturen de producten uitsluitend binnen Nederland

Aanbiedingen

Profiteer van de hoge kortingen op onze producten tot wel 60%

Veilige betalingen

U kunt veilig betalen met iDeal met uw eigen bank.