Disclaimer

VUURSTOKEN.nl besteedt veel tijd en zorg om de juiste informatie van producten en diensten op de webshop VUURSTOKEN.nl samen te stellen. VUURSTOKEN.nl geeft geen garantie op de juistheid van de verstrekte informatie van producten en diensten. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan prijswijzigingen, (type)fouten. Alle informatie is onder voorbehoud en de afbeeldingen zijn enkel ter illustratie aanwezig. 

Mocht u onjuistheden op onze webshop VUURSTOKEN.nl zien dan stellen wij het erg op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen. 

Alle aanwezige informatie en afbeeldingen van producten en diensten is eigendom van VUURSTOKEN.nl tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om deze informatie en afbeeldingen te kopiëren en/of te verspreiden, in welke vorm dan ook, voordat hier schriftelijke toestemming voor is gegeven door VUURSTOKEN.nl.

VUURSTOKEN.nl is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit onderbrekingen van de webshop VUURSTOKEN.nl, voor schade veroorzaakt door technische fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie of diensten in elk zin van het woord. 

Op de webshop VUURSTOKEN.nl zijn alle prijzen inclusief BTW.