Betaalmethoden

Veilig online betalen op verschillende manieren mogelijk bij VUURSTOKEN.nl

In onze webshop kan u makkelijk, snel maar vooral veilig betalen. VUURSTOKEN.nl biedt alle online betaalmethodes aan om het u gemakkelijk te maken.

Hieronder de meest voorkomende betaalmethodes:

  • iDEAL is de meest gebruikte betaalmethodes in Nederland. iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgeving van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. De deelnemende banken zijn ABN AMBRO, ASN Bank, bunq, Handeslbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, en Van Laschot Bankiers.
  • Creditcard is wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode online. De volgende creditcardmerken zijn Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi.

Als de transactie goedgekeurd is dan zullen wij uw bestelling in behandeling gaan nemen en u hiervan op de hoogte brengen per mail. Mocht het bestelde product niet voorradig zijn op dat moment dan ontvangt u hiervan ook een bevestiging per mail.

Besluit u de bestelling te annuleren, terug te sturen of een deel van de bestelling dan ontvangt u het bedrag terug op uw creditcard. VUURSTOKEN.nl zal u hiervan ook per mail een bevestiging sturen.

Vooruitbetaling of aanbetaling

U kunt bij ons tijdens het bestelproces ook de keuze maken om het bedrag per bank vooruit te betalen. We verwerken uw bestelling zodra het bedrag per bank ontvangen is. Houdt er wel rekening mee dat dit soms enkele dagen kan duren voordat wij een betaling ontvangen hebben.

Het kan zijn dat wij in sommige gevallen aan u vragen om een (deel) vooruitbetaling te verrichten. Dit zal in overleg met u besproken worden. Dit kan met de volgende zaken te maken hebben. Een speciaal maatwerk product, een grote bestelling of grote hoeveelheden tegelijk bestellen waarbij we om een vooruitbetaling of aanbetaling vragen.

Achteraf betalen?

Vuurstoken.nl biedt ook de optie om achteraf te betalen. De klant heeft de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt de klant de factuur en gaat de betalingstermijn van 14 dagen in.

Betalingen vanuit het Buitenland

Bij betalingen vanuit het buitenland heeft u de volgende IBAN- of BIC-code nodig.

  • IBAN: NL17 INGB 0004 9872 60
  • BIC: INGBNL2A

Geld terugstorten bij annuleren of retourneren

Wanneer u uw bestelling annuleert of terug wilt sturen dan is dit geen enkel probleem, uw geld ontvangt u dan ook terug van ons. Het bestelde product moeten wij verwerken (controleren) en vervolgens een credit maken en uw geld terugboeken. Het totale verwerkingsproces kan maximaal 30 dagen duren maar wij streven erna dit zo snel mogelijk af te handelen. Over de status van de verwerking zullen wij u per mail op de hoogte houden.

Indien u gekozen heeft voor een betaling achteraf en u heeft deze betaling nog niet voldaan, dan komt de betalingsverplichting te vervallen.

Bedrijven en overheidsinstellingen

Zakelijk inkopen of grote bestellingen plaatsen is mogelijk om op rekening in te kopen.

Denk bijvoorbeeld aan uw eigen bedrijfsnaam op een tuinhaard of vuurschaal.

Voor meer informatie hierover graag telefonisch contact opnemen met +31 6 45 200 300.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over het retourbeleid van VUURSTOKEN.nl  dan mag u ook telefonisch contact opnemen met +31 6 45 200 300. Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:00-22:00uur.